Bedenktijd & Terugbetalingsbeleid Rijpex

Het kan voorkomen dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kan verschillende redenen hebben. Ongeacht de reden, heeft u het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Herroepingsrecht

  1. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren, en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.

  2. Producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig uw specificaties, zoals maatwerk schaduwdoeken en afgekort hout, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

  3. De directe kosten voor het terugsturen van het product zijn voor uw rekening.

  4. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen.

Waardevermindering

Indien het product beschadigd is of de verpakking meer is beschadigd dan nodig was om het product uit te proberen, kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Het ruilen van een product is mogelijk. U kunt hiervoor contact opnemen via info@Rijpex.nl. De kosten voor terugzending van het product zijn voor uw rekening.

Verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Heeft u per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Over Rijpex

Rijpex is een eenmanszaak opgericht door Bas Rijpers en bestaat sinds 2019. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende toepassingen van standaard en maatwerk producten voor uw tuin.

ADRES GEGEVENS

Oude Stationsstraat 21a
5591JH, Heeze