Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het onderstaande formulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Over Rijpex

Rijpex is opgericht door Bas Rijpers en bestaat sinds 2019. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende toepassingen van standaard en maatwerk producten voor uw tuin.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Algemene Informatie

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

 • U kunt ons bereiken via e-mail op info@Rijpex.nl, telefonisch op 06-10379113, of door het invullen van ons contactformulier op deze pagina.

Wat zijn jullie openingstijden?

 • Onze klantenservice is beschikbaar van maandag tot vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur
Bestellingen

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

 • Log in op uw account om de meest recente status van uw bestelling te bekijken of neem contact met ons op met uw bestelnummer.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat deze is geplaatst?

 • Ja, wijzigingen of annuleringen zijn mogelijk binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling. Neem zo snel mogelijk contact met ons op.
Verzending

Wat zijn de verzendkosten?

 • De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van uw bestelling en de bestemming. Deze worden berekend bij het afrekenen.

Hoe lang duurt de verzending?

 • Standaard verzending duurt 3-5 werkdagen. Voor spoedverzendingen neemt u alstublieft contact met ons op.
Montage

Bieden jullie een montageservice aan?

 • Ja, wij bieden een professionele montageservice aan voor al onze pergola's en overkappingen. Een ervaren montageteam zorgt voor een snelle en efficiënte installatie, zodat u zonder zorgen van uw nieuwe buitenruimte kunt genieten.

Wat zijn de kosten voor de montageservice?

 • De kosten voor onze montageservice variëren afhankelijk van het project en de locatie. Voor een nauwkeurige offerte kunt u contact met ons opnemen met details van uw project.

Hoe lang duurt de montage van een pergola of overkapping?

 • De montage van een pergola of overkapping kan variëren afhankelijk van de complexiteit en grootte van het project. Gemiddeld duurt de montage 1 tot 2 dagen.

Kan ik de pergola of overkapping zelf monteren?

 • Absoluut, als u liever zelf de montage uitvoert, bieden wij gedetailleerde, stap-voor-stap handleidingen. Elk pakket bevat vooraf op maat gemaakte onderdelen en alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Wat moet ik doen als ik tijdens de montage hulp nodig heb?

 • Mocht u tijdens de montage vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice klaar om u telefonisch of via e-mail te ondersteunen.
Retouren

Hoe kan ik een artikel retourneren of ruilen?

 • U heeft 14 dagen om een artikel te retourneren of te ruilen. Bezoek onze retourpagina voor meer informatie en instructies.
Productinformatie

Waar kan ik meer informatie vinden over een product?

 • Gedetailleerde productinformatie vindt u op de productpagina. Als u meer vragen heeft, staan we klaar om deze te beantwoorden.

Gevestigd op

Oude Stationsstraat 21a
5591JH, Heeze
Nederland


Over ons

Bij Rijpex combineren we passie voor buitenleven met vakmanschap. Als specialist in pergola's en overkappingen, streven we ernaar om jouw tuin te transformeren tot een droomplek. Ons team, gedreven door expertise en service, staat online klaar om elk project tot een succes te maken. Jouw buitenplezier, onze missie.