Bij Rijpex garanderen wij snelle levering. U kunt erop rekenen dat uw bestelling binnen 2-3 werkdagen bij u wordt afgeleverd. Voor houten producten en andere artikelen geldt een gemiddelde levertijd van 5 werkdagen. Wij nemen contact met u op om een leverdatum af te stemmen en als deze niet uitkomt voor u, proberen wij een geschiktere leverdatum te vinden. Onze maatwerk schaduwdoeken kunnen tot 15 werkdagen duren vanwege de productie. We streven ernaar om zo snel mogelijk te leveren zonder concessies te doen aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Tarieven:

  • Nederland: Levering van alleen verbindingen, beits of schaduwdoeken kost €12,45  Levering van hout en betonpoeren kost €148,95
  • Belgie: Levering van alleen verbindingen, beits of schaduwdoeken kost €12,95. Levering van hout en betonpoeren kost € 148,95

Houdt er rekening mee dat tarieven in kunnen afwijken als de locatie moeilijk bereikbaar is of buiten het gecalculeerde gebied. Wij nemen contact met u op als dit van toepassing is.

daarom kiest u voor ons:

✔️ Scherpe prijzen
✔️ Snelle levering
✔️ Goede service
✔️ Eenvoudig Doe-Het-Zelf
✔️ Contact via Whatsapp

Zo werkt het:

Use this text to share information about your store with your customers. Describe products, share announcements, or welcome customers to your store.

Meest gestelde vragen

Question

Answer

Question

Answer

Subheading

Tell your story

Pair text with an image to tell a story

Welcome

Use this text to share information about your store with your customers.

Describe products, share announcements, or welcome customers to your store.

Logo list

How can we help?

FAQ