De lente is aangebroken en het is tijd om de buitenruimte van je huis op te fleuren met onze fantastische Houten Pergola Pakketten. Of je nu kiest voor een zelf samengesteld of een vooraf samengesteld pakket, het perfecte eindresultaat kan bereikt worden met Remmers houtbeits. In deze blogpost belichten we de 7 prachtige kleuren die we aanbieden en de vele voordelen van het gebruik van Remmers houtbeits voor je pergola.

De 7 beschikbare kleuren

Onze webshop biedt een ruime keuze aan kleuren die passen bij elke tuinstijl en persoonlijke smaak:

Voordelen van Remmers houtbeits

Remmers houtbeits biedt niet alleen een breed scala aan kleuren, maar ook tal van voordelen die je pergola jarenlang mooi en goed beschermd houden:

Uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en veroudering: Remmers houtbeits beschermt je pergola tegen zon, regen en andere weersinvloeden, waardoor het hout langer meegaat en er fris en nieuw uitziet.

Makkelijk aan te brengen zonder schuren of afbijten: Met Remmers houtbeits hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde voorbereidingsprocessen. Het product kan eenvoudig worden aangebracht zonder schuren of afbijten.

Dampdoorlatend en bladdert niet af: Dankzij de dampdoorlatende eigenschappen van Remmers houtbeits kan het hout blijven ademen, waardoor de beits niet afbladdert en een langdurige bescherming biedt.

Geschikt voor zowel ruw bezaagd als geschaafd Douglas Hout: Remmers houtbeits is geschikt voor alle soorten hout, ongeacht de afwerking.

Tips voor het aanbrengen van Remmers houtbeits

Voorbereiding: Zorg ervoor dat het houtoppervlak schoon en droog is voordat je de beits aanbrengt.

Roer de beits goed door: Dit zorgt ervoor dat de pigmenten gelijkmatig verdeeld zijn.

Gebruik een geschikte kwast: Kies een kwast van goede kwaliteit die geschikt is voor het aanbrengen van beits.

Breng de beits gelijkmatig aan: Werk in dunne lagen en breng indien nodig meerdere lagen aan voor een egale dekking.

Droogtijd: Houd rekening met de aanbevolen droogtijd tussen de lagen door. Dit kan variëren afhankelijk van het product en de weersomstandigheden.

Hoe kies je de juiste kleur?

Bij het kiezen van de kleur voor je pergola zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden:

De stijl van je tuin: Zorg ervoor dat de kleur van de pergola overeenkomt met de algemene stijl van je tuin. Een natuurlijke houtkleur of eikenhout past goed bij een landelijke of rustieke tuin, terwijl grijstinten een moderne uitstraling geven.

Persoonlijke voorkeur: Kies een kleur die je aanspreekt en waar je je prettig bij voelt.

Onderhoud: Sommige kleuren vereisen meer onderhoud dan andere. Donkere kleuren, zoals antraciet en zwart, kunnen bijvoorbeeld sneller vervagen door blootstelling aan zonlicht en zullen vaker opnieuw moeten worden aangebracht.

 

Conclusie:

Een houten pergola is een prachtige aanvulling op je tuin en met Remmers houtbeits in 7 verschillende kleuren kun je een unieke uitstraling creëren die past bij jouw smaak en stijl. Profiteer van de vele voordelen die Remmers houtbeits biedt, zoals uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, eenvoudige toepassing en langdurige resultaten. Geef je pergola een frisse look voor de lente en zomer van 2023 en geniet van een prachtige buitenruimte waar je trots op kunt zijn.

 

21 maart 2023 — Bas rijpers